Vrijdag 13 september – 19u30

Film “Hector” op groot scherm in de kerk van Wambeek

Deuren: 19u30
Opwarming & vertoning start omstreeks 20u15.

Prijs: VERNIET

Neem bij voorkeur je eigen strandstoel, kussen, opblaaszeteltje, matje, … mee! Je kan ter plaatse drank en snacks aankopen. Eigen consumpties niet toegestaan.

Waarover gaat deze film?

Hector werd verlaten bij de geboorte. Hoewel hij 35 jaar is woont hij nog steeds in het weeshuis omgeven door kinderen, zijn speelkameraadjes. Zijn leventje kabbelt op een vredevolle en zorgeloze manier verder tot Ella, een vergeten tante overvallen door moederlijke gevoelens, zich plots herinnert dat hij bestaat.

Ella neemt hem mee naar de bakkerij van haar man Achille waar hij aan het werk wordt gezet. Jos, de zoon van Achille moet zich immers kunnen concentreren op zijn levensdoel, wielerkampioen worden. Ella heeft haar eigen ambities, zij wil filmster worden in Hollywood. Tot nader order moet ze zich tevreden stellen met het publiek van het plaatselijke theater. Hector toont zijn kwaliteiten aan de hand van onverwachte uitvindingen, zijn goede en kinderlijke humeur overwint elke weerstand en voert zijn hele entourage mee op het pad van het succes. Van nu af aan kan hij de liefde leren kennen.

Zaterdag 14 september

Vanaf 14u: familiedag

Kinderanimatie

 • Circusworkshop “Circus Zonder Handen”
  Tijdens deze open initiatie staat het circusmateriaal uitnodigend uitgestald op onze rode circuspiste, klaar om uitgeprobeerd te worden. Iedereen (van pakweg 5 tot 105 jaar oud!) kan kiezen wat hij of zij wil leren of oefenen. De begeleider staat klaar om te helpen, uit te dagen, uitleg te geven en om nieuwe kunsten te tonen en aan te leren.
 • Springkastelen
  Leef je uit op één van onze twee springkastelen. Er werd gedacht aan zowel de kleinste beginnende springertjes als de grotere kapoenen op zoek naar meer uitdaging!
 • Grime
  Laat het beest, de prinses of de superheld in je los en laat je schminken door één van onze makeup-artiesten. Ook voor mama en papa, natuurlijk.
 • Hutopia Ternat
  Hutopia Ternat leent ons enkele spelen uit waar de kinderen zich op kunnen uitleven terwijl de (groot)ouders genieten van een drankje.

Randanimatie 

Bezoek klokkentoren

Altijd al benieuwd geweest naar hoe de klokkentoren er precies uitziet? Kom dan zeker even langs voor een begeleid bezoek tot in de nok van de kerktoren en geniet van het uitzicht over ons mooie dorp!

Nageltje klop

Daag je vrienden uit voor een vanouds rondje nageltje klop. Wie wordt de winnaar en wie moet zijn kompanen een rondje?

Foodtrucks en drankstanden

Genieten van een lekkere bio-burger van de DubbelDoel-boerderij of meer trek in een pizza van de Pizza Remork of een verfrissend ijsje van Crème de la Course. Het kan!

Jullie kunnen ook terecht bij onze ‘cabane’ voor lekkere wafel (die je ze zot maakt als je zelf wil) of een late-night croqueske.

Aan onze toog kan je genieten van een verfrissend drankje, een lekker biertje, een zalige cava of een heerlijke koffie bereid door onze barista’s

Ambiance verzekerd met onze drie jonge, lokale bands!

18u: Yet 2 Come

Deze vrouwelijke coverband uit Denderleeuw-Welle staat al sinds begin 2017 op het podium. Momenteel hebben ze een 12-tal liedjes op hun palmares, maar ze streven ernaar tegen de zomer van 2019 een volwaardig aantal muzikale hoogstandjes te brengen.

Facebook

19u30: Les Poulains Flandriens

Les Poulains Flandriens zijn twee vrienden uit de buurt van Ninove die samen een passie delen voor snaarinstrumenten, Belgische bieren en de voorjaarsklassiekers. Jonathan en Kim kozen ervoor uitsluitend Belgische nummers te coveren uit onze rijke en diverse Belpop geschiedenis. Afhankelijk van de song gebruiken ze een combinatie van akoestische gitaren, basgitaar, 12-string en ukelele. Vaak met een twist of in een eigen versie, maar steeds zeer herkenbaar.

Facebook

21u: E-Line & The Old Farts

Dit kwartet brengt op cajon, basgitaar en gitaar bekende luisterliedjes met als rode draad herkenbaarheid, waarvan de meezingfactor nooit ver weg is.

In februari 2017 gingen Rudy (bassist) en Alain (percussionist) op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging. Via de sociale media botsten ze op E-line (zangeres). Het klikte onmiddellijk tussen dit trio. Na een muzikale ondersteuning op een volgend optreden besloten ze om voortaan verder te gaan als: “E-line & the old farts”. Eind mei 2018 werd het trio een kwartet, Mica (zang en gitaar) maakte de band compleet.

Facebook